This website uses cookies to enhance your experience.

Killer Kid Mozart - There's A Psycho Behind The Wheel (Vinyl)

Født ut av rastløsheten bare en småby på østlandet kan gi, fra et gutterom tapetsert med indiehelter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, er Killer Kid Mozart sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. Med lo fi-skatten «For the Night» markerte de seg som
Price
kr 269,00 - kr 20,00 kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Født ut av rastløsheten bare en småby på østlandet kan gi, fra et gutterom tapetsert med indiehelter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, er Killer Kid Mozart sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt. Med lo fi-skatten «For the Night» markerte de seg som et band å følge med på, og høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.

Etter noen år med klubbkonserter rundt om i landet er blyantene spissere og samspillet har fått vokse og gro. Det har bandet sammen med produsent Morten Øby forsøkt å fange på «There’s A Psycho Behind the Wheel» – en halvtimes lang hormonell og angstfylt reise fra barndomsminner og søken etter identitet som avsluttes med en kaotisk kidnapping dramatisert i låta «The End». Det finnes imidlertid håp, som åpenbarer seg når lydveggen står imot deg som en flodbølge.

Tracklist
01. Start It Up
02. Hey Julian
03. Late Night Doubting
04. Killer Kid Mozart
05. The Underdog
06. Thought You Should Know
07. He She It Was
08. The End
Specifications
Item No. FURU090
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Indierock
    Loading
    Loading