This website uses cookies to enhance your experience.

Knut Anders Sørum - Jul (CD)

Julen har alltid vært viktig for Knut Anders Sørum og nå har han skrevet helt nye låter til årstiden. Vi er nok flere som har ventet på et julealbum fra Knut Anders og 26. november kan du altså høre albumet «Jul» overalt. Tematisk ligger de fleste sangene tett opp til vår egen tid og på typisk
Price
kr 199,00 - kr 20,00 kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Julen har alltid vært viktig for Knut Anders Sørum og nå har han skrevet helt nye låter til årstiden. Vi er nok flere som har ventet på et julealbum fra Knut Anders og 26. november kan du altså høre albumet «Jul» overalt.

Tematisk ligger de fleste sangene tett opp til vår egen tid og på typisk "Sørum-vis" tar han oss igjennom sine betraktninger rundt tvil, tro, savn og glede i juletiden med sin særegne kombinasjon av soulmusikk og visetradisjon. Selvfølgelig, som alltid, på sitt eget språk, totendialekt.

I den funky låta Tanker rundt ei krybbe stiller Sørum store spørsmål rundt troverdigheten til juleevangeliet, men på Josef 17 år forestiller han seg at han går i de samme skoene til den unge mannen som hadde oppgaven med å lose den høygravide Maria trygt til Betlehem. Hva ville han si til forloveden sin når det stormer som værst?

- «Endeløs verdi er en historie som sammenligner dagens flyktningsituasjon med de reisende i juleevangeliet for 2000 år siden og i låta Kæn vi feire jul nå? blir savnet som mange føler på i jula adressert, mens i Jul tælbasjat med deg får vi kjenne på gleden av å ha de nærmeste rundt oss i høytida.» - Knut Anders Sørum

Sørum har også tatt med seg et par klassikere på albumet og Alf Prøysen´s Julekveldsvise har fått en ny og varm tolkning, og den velkjente protestsangen Deilig er jorden blir på typisk Sørum vis løftet til nye høyder ved hjelp av Iver Olav Erstad´s piano og orgelspill.

Albumet er spilt inn på Eina og i Oslo, og sammen med Sørum er det Jon Anders Narum som har produsert sangene.

Tracklist
01. Tanker Rundt Ei Krybbe
02. Josef 17 År
03. Julekveldsvise
04. Endeløs Verdi
05. Jul Tælbasjat Med Deg
06. Kæn Vi Feire Jul Nå?
07. Deilig Er Jorden
08. Jul I Byen
Specifications
Item No. DM156CD
Utgitt 2021
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Knut Anders Sørum
    Loading
    Loading