This website uses cookies to enhance your experience.

LEGO Star Wars - Luke Skywalker's Landspeeder 75271

Zoom! La unge Jedier rollespille som Luke Skywalker mens han kjører denne Star Wars™ X-34 landspeederen (75271), som er ny for januar 2020, med kule detaljer, inkludert en boks for kikkerten hans og et belte til blasterriflen. • Denne populære byggeleken inneholder 3 minifigurer – den berømte Star
Price
kr 399,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Zoom! La unge Jedier rollespille som Luke Skywalker mens han kjører denne Star Wars™ X-34 landspeederen (75271), som er ny for januar 2020, med kule detaljer, inkludert en boks for kikkerten hans og et belte til blasterriflen.
• Denne populære byggeleken inneholder 3 minifigurer – den berømte Star Wars™ karakteren Luke Skywalker (med en stoffponcho som er ny i januar 2020), C-3PO, pluss en væpnet Jawa i et byggbart hulegjemmested for konfliktaction.
• Fans kan gjenskape action fra Star Wars: Et nytt håp med dette utrolig detaljerte byggbare Star Wars™ lekekjøretøyet - og det er nok av LEGO® klosser for å oppmuntre endeløs kreative bygging og lek.
• Moro å bygge og flott for alene- eller gruppelek; dette Star Wars™ byggeleketøy for barn med 236 deler er en topp bursdags- eller julegave for barn i alderen 7+, eller en nostalgisk overraskelse for enhver fan av Star Wars: Et nytt håp.
• Lukes landspeeder er over 5 cm høy, 20 cm lang og 4 11 cm bred – liten nok til å legge oppi en pose med hulen og Star Wars™ minifigurer, klar for lek der barna er!
• Dette LEGO® Star Wars™ samlebyggeleketøyet er laget utelukkende med LEGO byggeklosser og drevet av barnas kreativitet - ingen batterier kreves - så lekeeventyrene går aldri tomme for energi!
• Inneholder 236 klosser. Passer fra 7 år+
Specifications
Item No. 75271
Tema LEGO Star Wars
Aldersgruppe 7 år+
Merke LEGO
Se alt av Star Wars
    Loading
    Loading