This website uses cookies to enhance your experience.

Maneater (Xbox Series X)

Du er haien! Opplev den ultimate kraftfantasien som havets rovdyr - en gigantisk hai! Terrorisere kystvannveiene. Riv svømmere og dykkere lemmer fra lemmer, gi menneskene en grunn til å frykte deg. Rollespill og tilpasse haien din med en rekke stat-drevne systemer. Utvikle forskjellige deler av
Price
kr 349,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Du er haien!

Opplev den ultimate kraftfantasien som havets rovdyr - en gigantisk hai! Terrorisere kystvannveiene. Riv svømmere og dykkere lemmer fra lemmer, gi menneskene en grunn til å frykte deg. Rollespill og tilpasse haien din med en rekke stat-drevne systemer. Utvikle forskjellige deler av kroppen din for å forbedre hvordan de fungerer, eller pump opp voldskapen din for å komme inn i korte fôringsvaner.

Maneater er en singleplayer-RPG, som ligger i Gulf Coasts uforgivelige vann. Kjemp for å overleve i det åpne havet, myrene og elvene med fare som lurer på alle dybder. Fordyp deg i en levende, pustende verden full av trusler og belønninger. Utforsk sunkne vrak, lur i myrer, eller bare cruise det åpne havet på jakt etter byttedyr å mate på. De eneste verktøyene dine er vettet, kjeve og uhyggelig evne til å utvikle seg mens du mater. Alt og alt er på menyen ... drep eller bli drept.
Specifications
Item No. 4020628706388
Format Xbox Series X
Sjanger Action
Aldersgrense 18
    Loading
    Loading