This website uses cookies to enhance your experience.

Mord og Mysterier - Boks 19 (DVD)

Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ingenting er som det ser ut til bak de velklipte landsbyhekkene i det idylliske, engelske grevskapet Midsomer. Under det søvnige bylivets overflate lurer mørke hemmeligheter, skandaler og ren ondskap. John Nettles spiller hovedrollen som den humoristiske, tankefulle og metodiske etterforskeren Barnaby.

Uskyldig Portrett (A Picture Of Innocence)
En morder kveler fotograf Lionel Bell før Barnaby blir forsøkt rammet. Han blir sporenstreks tatt av saken av den arrogante etterforskeren Martin Spellman, men Barnaby gjør likevel sitt beste for å få fatt i en besatt morder.

Død Og Aske (Death And Dust)
Da Dr. Alan Delaney blir drept, innser Barnaby at målet faktisk var Delaney sin forretningspartner, Dr. James Kirkwood. Ønsket morderen å hindre James i å gifte seg med den vakre, fraskilte Delyth Mostyn, og hvordan er drapssaken knyttet til de 30.000 pund som er forsvunnet fra selskapets konto? Barnaby og James reiser denne gangen til Snowdonia for å finne sannheten.

Mord Og Rock'n'Roll (The Axman Cometh)
Barnabys favorittrockeband, Hired Gun, vender tilbake for et comeback i Midsomer. Først blir rockedivaen Mimi Clifton drept av elektrisitet på scenen, deretter blir trommeslageren Nicky Harding funnet død i et basseng. Kan morderen være en av Barnabys favorittrockere?

Skuespillere
Daniel Casey, John Nettles
Specifications
Item No. 1200773
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Krim
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 4 t 40 min
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Mord og Mysterier
    Loading
    Loading