This website uses cookies to enhance your experience.

The Beatles - Sgt Pepper 50 år (It Was Fifty Years Ago Today - Sgt Pepper and Beyond) (DVD)

Bli med helt inn i maskinrommet og opplev tilblivelsen av et av musikkhistoriens mest berømte album. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er historiens viktigste rockealbum i følge Rollings Stone Magazine; albumet beholdt førsteplassen på Storbritannias hitlister i 23 uker og ble et av tidenes
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bli med helt inn i maskinrommet og opplev tilblivelsen av et av musikkhistoriens mest berømte album. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er historiens viktigste rockealbum i følge Rollings Stone Magazine; albumet beholdt førsteplassen på Storbritannias hitlister i 23 uker og ble et av tidenes mestselgende album.


Sgt. Pepper 50 År, regissert av Alan G. Parker, gir et innblikk i livet i kulissene, med intervjuer og en perlerekke av ekstremt sjeldne opptak med John, Paul, George og Ringo. Filmen tar for seg de tolv månedene fra august 1966 til august 1967, som ble skjellsettende for The Beatles' karriere. Et år, hvor de ikke lenger var verdens ledende turné-rockeband, men i stedet utviklet seg til noen av verdens mest nyskapende kunstnere. En periode med ekstrem kreativitet og en regelrett gjenfødelse, hvor de omfavnet både Swinging London, avant garde, LSD og The Summer of Love. Resultatet ble skapelsen av deres nye alter ego, Sgt. Pepper.


 


Alan G. Parker skjærer inn til beinet ved å intervjue tidligere ansatte, musikere, familiemedlemmer og journalister, som alle var tilstede under skapelsesperioden. Deres historier understøttes av et omfangsrikt arkivmateriale – hvorav mye ikke har blitt vist siden det opprinnelig ble kringkastet. Resultatet er en grundig eksaminering av hvorfor bandet sluttet å turnere, innholdet i sangtekstene, og hvordan albumet oppsto og ble innspilt i legendariske Abbey Road Studio.

Specifications
Item No. AWE0752NDVD
Utgitt 09.10.2017
Format DVD
Sjanger Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 54 minutter
Undertekst Norsk
Se alt av The Beatles
    Loading
    Loading