This website uses cookies to enhance your experience.

Christine Sandtorv - Stjerneteller - Klokvarm

Dronningen av familiepop; Christine Sandtorv, er klar med sitt fjerde album i stjernetellerserien. de to forrige albumene ga Spellemannpris, og på flunka nye klokvarm fortsetter christine å briljere! - musikken min vokser med ungene mine, og det er herlig å se at låtene blir lydspor til andre barns
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dronningen av familiepop; Christine Sandtorv, er klar med sitt fjerde album i stjernetellerserien. de to forrige albumene ga Spellemannpris, og på flunka nye klokvarm fortsetter christine å briljere!


- musikken min vokser med ungene mine, og det er herlig å se at låtene blir lydspor til andre barns liv også. De begynner som spedbarn med godnattsanger (2009), fortsetter med lek, latter og dans på gullamanter (2011) sprudlende dinomaur (2014).Klokvarm er tidløs popmusikk som fenger hele familien, med både moro og alvor. Christine og stjernetellerbandet leverer lekende låter du får på hjernen, treffende tekster,  og som alltid er det også rom for pustepauser og ettertenksomhet. Ephemera-veteranen tar barn på alvor.


 


 


Sporliste
01. Opptatt
02. Pappa dander disko
03. Hoppende glad
04. Halen mellom beina
05. Sur på tur
06. Luen foran fjeset
07. Lillebror
08. Prikkedøden
09. La lyset stå på
10. Alle trenger nokken
11. Støvsugerbanden

Specifications
Item No. FEM306
Utgitt 30.09.2016
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading