This website uses cookies to enhance your experience.

Good Time Charlie - Jubel og Skrubbsår

Good Time Charlie er klar med si andre barneplate "Jubel og Skrubbsår". Har du nokon gong fått Kjøpedilla, møtt ein Rotekonge, eller vore Forelska uten å vete om det? Tekstane på "Jubel og Skrubbsår" er på vestlandsdialekt og songane er lette å synge med på. Her fins både positivt innhald, mykje
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Good Time Charlie er klar med si andre barneplate "Jubel og Skrubbsår".


Har du nokon gong fått Kjøpedilla, møtt ein Rotekonge, eller vore Forelska uten å vete om det? Tekstane på "Jubel og Skrubbsår" er på vestlandsdialekt og songane er lette å synge med på. Her fins både positivt innhald, mykje humor, dans og fri fantasi. Musikken er i kjent Good Time Charlie stil-energisk "rhythm and blues".


 


Good Time Charlie har stort engasjement for bluesmusikk. Med konsertkonseptet Draumeblues har dei truffe ein innertiar i det å spele blues for barn. Bandet har lenge vore aktive med å spreie blå musikk til eit yngre publikum, og gav i 2013 ut Noregs første bluesbaserte barneplate. "Draumeblues og blåsus"  vart kritikerrost og svært godt motteke. Draumeblues er gøy for barn i alle aldrar og bandet har ein unik evne til å skape god og kreativ kontakt med publikum.


 


Sporliste


01. Hei, gamle ven
02. Rotekonge
03. Stilg Stil
04. Hytteboogiewoogie
05. Forelska
06. KenGuru
07. Kjøpedilla
08. Båt i Hagen
09. Napp
10. Sjef
11. Fri

Specifications
Item No. AP009CD
Utgitt 06.11.2015
Format CD
Sjanger Blues
    Loading
    Loading