This website uses cookies to enhance your experience.

Mormor Og De Åtte Ungene (CD)

Den norske familiefilmen Mormor Og De Åtte Ungene, spekket med humor og spilleglede, er inspirert av Anne-Cath. Vestlys klassiske barnebøker. Dette er musikken fra filmen. Det musikalske universet skapes av en rekke nyskrevne, fengende spor spilt inn med Stavanger Symfoniorkester, der Vestlys sønn
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den norske familiefilmen Mormor Og De Åtte Ungene, spekket med humor og spilleglede, er inspirert av Anne-Cath. Vestlys klassiske barnebøker. Dette er musikken fra filmen.

Det musikalske universet skapes av en rekke nyskrevne, fengende spor spilt inn med Stavanger Symfoniorkester, der Vestlys sønn Håkon har vært soloklarinettist siden 1977. Låtene i filmen er signert Steinjo & Eyvind Andreas Skeie og Kate Havnevik.

Havnevik har tidligere samarbeidet med Röyksopp, utgitt tre egne album og levert låter til TV-serier som Grey's Anatomy, West Wing, The O.C. og Commander In Chief. Duen Steinjo og Skeie står bak musikken til filmer som Lille Frk Norge, Kurt Blir Grusom og Kong Curling, til sceneproduksjoner som Enron på Det Norske Teatret og Team Eckbo på Chateau Neuf, samt TV-konsepter som Påpp Og Råkk og Slå På Ring.

Øvrig musikk i Mormor Og De Åtte Ungene komponeres av Ginge Anvik (Få Meg På For Faen, Varg Veum, Den Brysomme Mannen m.fl.).

Tracklist
01. Enebarndrøm
02. Familiesamba
03. Lastebilen
04. De Skal Få Se
05. Megamix 2000
06. Eggedosis
07. Spor For Spor
08. Taxisang
09. Plan B Samba
10. Mary Lou
11. Monas Nattasang
12. Ensomsangen
13. Avslutningsfesten
14. Familiesamba (Instrumental)
15. De Skal Få Se (Instrumental)
16. Avslutningsfesten (Instrumental)
Specifications
Item No. PARADOX001
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Barn, Filmmusikk
    Loading
    Loading