This website uses cookies to enhance your experience.

Terje Formoe - Kaptein Sabeltann Og Havets Hemmelighet - Sangene (CD)

Dette nye albumet inneholder alle sangene fra den helt nye teaterforestillingen “Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet”. Det var planlagt urpremiere i Dyreparken 6. juli 2020, men pga corona og lockdown er premieren utsatt til 7. juli 2021. Slik det ser ut pr i dag vil i stedet en mindre
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette nye albumet inneholder alle sangene fra den helt nye teaterforestillingen “Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet”. Det var planlagt urpremiere i Dyreparken 6. juli 2020, men pga corona og lockdown er premieren utsatt til 7. juli 2021. Slik det ser ut pr i dag vil i stedet en mindre forestilling bli spilt denne sommeren: Kaptein Sabeltanns sjørøverfest! En musikk-kabaret som inneholder flere av Kaptein Sabeltanns største hits gjennom 30 år.
Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er en stor satsning fra Dyreparken og oss, forteller Terje Formoe.

Flere nye sanger er skrevet til denne oppsetningen. Og showet vil inneholde enkelte spektakulære spesialeffekter som aldri før er blitt vist i Norge.

Selv om vi ikke kan gjennomføre forestillingene som planlagt i sommer, ønsker jeg likevel å utgi albumet med alle sangene i år.

Terje Formoe synger selv Kaptein Sabeltann-sangene. Forøvrig synges sangene av de samme skuespillerne som bekler rollene i Dyreparken: Sofie Bjerketvedt, Ola G. Furuseth, Siw Anita Andersen, Sebastian Sjåstad Overå, Kai Kenneth Hanson, Frank Ole Sætrang og Dagfinn Tutturen.
Specifications
Item No. TFR20031
Utgitt 12.06.2020
Format CD
Sjanger Barn
Se alt av Kaptein Sabeltann
    Loading
    Loading