This website uses cookies to enhance your experience.

Trygve Kongshavn - For Liten Og For Stor (CD)

Det kommer ikke veldig mange nyskrevne norske barneplater ut i løpet av et år, men her kommer en som virkelig kan si å både være et sant familieprosjekt og ha med seg noen av Norges beste musikere. Trygve Kongshavn er til daglig lege, men har alltid dyrket musikken som en stor pasjon. Han er både
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det kommer ikke veldig mange nyskrevne norske barneplater ut i løpet av et år, men her kommer en som virkelig kan si å både være et sant familieprosjekt og ha med seg noen av Norges beste musikere.

Trygve Kongshavn er til daglig lege, men har alltid dyrket musikken som en stor pasjon. Han er både musiker, låtskriver og vært med som initiativtaker til store musikkprosjekter, bl.a. en av bakmennene til det som var Europas største festival, den danske Midtfynfestivalen som i mange år var Roskildefestivalens store konkurrent.

Med seg på dette plateprosjektet har han fått med seg sin egen sønn, Thomas Kongshavn, som produsent. Thomas er en av Norges mest suksessrike låtskrivere og musikalske ledere om dagen. Han er bandleder for Karpe Diem og har sammen med bandet sitt Something Sally løftet Karpe Diem opp på et helt nytt nivå ute på konserter. Thomas og Karpe Diems faste musikere har skapt et morsomt og organisk lydbilde på denne barneplaten, og gitt det musikalske kvaliteter man ikke så ofte hører på slike produksjoner.

Selv forteller Trygve Kongshvan dette om prosjektet "For liten og for stor": "Inspirasjon og lyst til å lage nye barnesanger startet da jeg i 2010 fikk barnebarn. Jakob var den første og sangen som startet det hele var "Bondegården" som jeg skrev sammen med Jakob en tidlig novembermorgen 2010. Senere, I 2012 fikk vi Theodor - som peker mye og Ulrik - den lille sumobryteren vår. Alle barnebarna har på sin måte vært med på at dette albumet ble til. Sanger som "Æsj,bæsj,promp og fis", "Babyelefant i magen", "Tellesang", "Pekesang", "Gravide menn" og "Ærn ærn" bærer alle preg av lek og fine opplevelser sammen med dem."

Sporliste
01. For liten og for stor
02. På Bondegården
03. Tellesangen
04. Babyelefant i magen
05. Ærn, ærn
06. Alle de gravide menn
07. Æsj, bæsj, promp og fis
08. Pekevise
09. Bare du og jeg
10. Ta-på-tøy sangen
11. Fy, fy, skamme, skamme
12. Strømpesang
13. Rulle bortover gulvet
14. Godnattavise
Specifications
Item No. DACD693
Utgitt 25.11.2013
Format CD
Sjanger Barn
    Loading
    Loading