This website uses cookies to enhance your experience.

Steinar Albrigtsen - The Daily Blues

En hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene. Med "The Daily Blues" ønsker Albrigtsen å hylle sine blueshelter, både i musikalsk stil og gitarferdigheter men også gjennom å fortelle om sine møter med dem. Et eksempel på dette er låten "Junior Wells" som har fått en musikalsk drakt som
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En hyllest til våre største bluesartister gjennom tidene.


Med "The Daily Blues" ønsker Albrigtsen å hylle sine blueshelter, både i musikalsk stil og gitarferdigheter men også gjennom å fortelle om sine møter med dem. Et eksempel på dette er låten "Junior Wells" som har fått en musikalsk drakt som hedrer hans særegne sound og spillestil. Steinar fikk sin føste "dose" blues gjennom John Hammond (den gang Jr.) på Prelaten i Tromsø tidlig på 80-tallet.


 


Albrigtsen beskriver sitt møte med J.Hammond som særdeles hyggelig og lærerikt. Han skrev ned en liste over artister Albrigtsen burde lytte til. Listen inneholdt navn som Big Bill Broonzy, Mississippi John Hurt, den hvite men blå jodler Jimmie Rodgers og mange andre. Disse tre artistene er alle representerert på albumet "The Daily Blues".

Specifications
Item No. GRAM17123
Utgitt 04.08.2017
Format CD
Sjanger Blues
    Loading
    Loading