This website uses cookies to enhance your experience.

Lady Antebellum - Need You Now

Den kritikerroste countrytrioen Lady Antebellum, bestående av Dave Haywood, Charles Kelley og Hillary Scott, følger opp sin platinumselgende og selvtitulerte debut fra 2008. På Need You Now har de skrevet og produsert i samarbeid med veteranprodusent Paul Worley (Dixie Chicks, Big & Rich) og et
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den kritikerroste countrytrioen Lady Antebellum, bestående av Dave Haywood, Charles Kelley og Hillary Scott, følger opp sin platinumselgende og selvtitulerte debut fra 2008. På Need You Now har de skrevet og produsert i samarbeid med veteranprodusent Paul Worley (Dixie Chicks, Big & Rich) og et knippe av Music Rows mest suksessfulle låtskrivere.


Kelley og Scott deler igjen på vokalansvaret, og med bidrag fra multiinstrumentalist og korist Haywood låter trioen mer samstemte enn noensinne. Førstesinglen, en brusten kjærlighetsballade med samme navn som albumet, klatret til førsteplassen på listene i USA og satte glatt standarden for albumet som helhet: "Hello World" er en storslagent produsert låt om de små gledene i livet og "American Honey" hyller det amerikanske småbylivet på søtt vis. Aller best er allikevel Lady Antebellum når de gir utløp for sine indre countryrockere, som på "Perfect Day", "Love This Pain" og "Stars Tonight".


 


Sporliste


01. Need You Now
02. Our Kind Of Love
03. American Honey
04. Hello World
05. Perfect Day
06. Love This Pain
07. When You Got A Good Feeling
08. Stars Tonight
09. If I Knew Then
10. Something ´Bout A Woman
11. Ready To Love Again


 

Specifications
Item No. 509996336412
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Country
    Loading
    Loading