This website uses cookies to enhance your experience.

Nilsen's Southern Harmony - Coastology (CD)

Item No. 150801
Fra Helgelandskysten til Gulfkysten og tilbake; Låtene på Coastology er komponert med amerikanske medkomponister, innspilt med bl.a. Monika Nordli, Jenny Augusta, Bill Booth og brødrene Kulseth (The Contenders), og er co-produsert med Ernst Nikolaisen. Bjørn Nilsen er en av svært få europeiske
Price
kr 169,00 - kr 37,18 kr 131,82
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fra Helgelandskysten til Gulfkysten og tilbake; Låtene på Coastology er komponert med amerikanske medkomponister, innspilt med bl.a. Monika Nordli, Jenny Augusta, Bill Booth og brødrene Kulseth (The Contenders), og er co-produsert med Ernst Nikolaisen.

Bjørn Nilsen er en av svært få europeiske komponister som årlig blir invitert til den prestisjetunge Frank Brown International Songwriters Festival, sammen med noen av de aller største låtskrivernavnene i USA. Han har de seneste 6 årene hatt ca 40 komposisjoner utgitt av andre artister, inkludert 3 europeiske topp 5 plasseringer (HotDisc Top 40) med Big Hand, Claudia Scott og Arne Benoni.

Nilsen's Southern Harmony har hatt låter på Netflix-serien Dag, den amerikanske filmen "Northern Railway: A Journey Across the Arctic Circle", Nrk-tv's programmer om Nordlandsbanen, "Saltstraumen - minutt for minutt", "Sommertoget - minutt for minutt", pluss "Monsen - minutt for minutt". Twangin' fra minialbumet "NSH" var også fast kjenningsmelodi for radioprogrammet "Oslo Americana Sessions".

Tracklist
01. Yesterday's Things
02. Sand - med Bill Booth
03. Great Rattlesnake Round-Up
04. The Devil Makes Me Do It
05. Fishing Hole
06. Front Porch Swing - med Monika Nordli
07. Dead End Highway
08. Full Moon Over McAllen - med Jenny Augusta
09. Write It In A Song
Specifications
Item No. RR1901
Utgitt 31.05.2019
Format CD
Sjanger Americana, Country Rock, Singer/Songwriter
    Loading
    Loading