This website uses cookies to enhance your experience.

Rød Mix - Gråbein

 På nyåret i 2014 startet bandet med innspilling av sitt fjerde album «Gråbein», også denne gangen i kjent Rød Mix stil. Det er likevel blitt ei jevnere plate der alle låtene befinner seg innen countryrock kategorien. Ved denne innspillingen bestemte bandet seg for å gjøre det meste av jobben selv.
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 På nyåret i 2014 startet bandet med innspilling av sitt fjerde album «Gråbein», også denne gangen i kjent Rød Mix stil. Det er likevel blitt ei jevnere plate der alle låtene befinner seg innen countryrock kategorien.


Ved denne innspillingen bestemte bandet seg for å gjøre det meste av jobben selv. Studioutstyr ble kjøpt inn og Terje tok seg av den store jobben med produksjon og miksing av albumet. Som tidligere kommer tekst- og melodimateriale fra Gjermund, Terje og Thomas og ifølge bandet er dette det beste albumet så langt når det gjelder tekster, melodier og lydkvalitet.


 


I løpet av tiden med innspillingen av «Gråbein» ble det igjen litt endringer i besetningen. Gjermund, Terje og Thomas er fortsatt med og har nå fått med seg Per Arne «PABben» Botn og Tommy Moe. PABben er bl.a. kjent som tidligere Gummibåtfestival-general. Tommy har bl.a. spilt med Hot Band og med Back Beat Band for The European Highwaymen (Arly Karlsen, G Thomas og Ove Støylen). Begge har bidratt under innspillingen av «Gråbein» og har virkelig satt sin signatur på dette albumet!


 


Sporliste
01. Telle Te 10
02. Gråbein
03. Ikkje Bare Ein Bil (BMW E39)
04. 70´talls Hus
05. Bekkens Melodi
06. Ein Ekte Venn
07. Bilcrossblues (2014)
08. R.O.V. Piloten
09. Hammeren Min Og Me
10. Ho E Den
11. Me Og Min Gitar
12. Bare Litt Te

Specifications
Item No. RM4
Utgitt 2014
Format CD
Sjanger Country
    Loading
    Loading