This website uses cookies to enhance your experience.

Roy Lønhøiden - Når Dagen Demrer Blått (CD)

Roy Lønhøiden er tilbake med albumet Når Dagen Demrer Blått, siste del i hans Finnskogen-trilogi. De to første albumene, Det Ensomme Landet (2004) og Spellemann-nominerte Sanger Fra Skogen (2006), hadde et usminket, autentisk og nakent uttrykk som nå er blitt videreutviklet til et enda mer detaljert
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Roy Lønhøiden er tilbake med albumet Når Dagen Demrer Blått, siste del i hans Finnskogen-trilogi. De to første albumene, Det Ensomme Landet (2004) og Spellemann-nominerte Sanger Fra Skogen (2006), hadde et usminket, autentisk og nakent uttrykk som nå er blitt videreutviklet til et enda mer detaljert sound som markerer en fortsettelse på hans reise i særpreget, norskspråklige country/folk.

Tradisjonen tro har Roy Lønhøiden også denne gangen invitert til duettsang. Fabelaktige Camilla Granlien gjør to nydelige duetter, mens Lønhøidens amerikanske venninne Betty Elders (låtskriver for bl.a. Joan Baez) synger på norsk (!) på låta "Nå og hver dag". Albumet er spilt inn i Gamlebyen i Oslo med Ernst Nikolaisen som produsent (Paal Flaata, Jørn Hoel, m.fl.) og Bjørn Kulseth som medprodusent.

Tracklist
01. Emma
02. Vann og ved
03. Hvor går veien nå
04. Nå og hver dag
05. Kjærlighet på ny
06. Våre roser
07. Bli hos meg
08. Dau fisk
09. Strenger av stål
10. Slåttevise
11. Et sår som skulle gro
12. Måneskinn
Specifications
Item No. NA11
Utgitt 2008
Format CD
Sjanger Country
    Loading
    Loading