This website uses cookies to enhance your experience.

Senjahopen - Tåra, Pess Og Blod (CD)

Siden den spede begynnnelsen i 2007 har nordnorske Senjahopen sluppet debuten Bli Med På Yttersia (2010), en EP, en julesang og et par singler, og de har spilt på alt fra Moen Kulturåve til hovedscenen på Buktafestivalen. Det populære bandet følger her opp med andrealbumet Tåra, Pess Og Blod, en
Price
kr 149,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Siden den spede begynnnelsen i 2007 har nordnorske Senjahopen sluppet debuten Bli Med På Yttersia (2010), en EP, en julesang og et par singler, og de har spilt på alt fra Moen Kulturåve til hovedscenen på Buktafestivalen.

Det populære bandet følger her opp med andrealbumet Tåra, Pess Og Blod, en utgivelse spekket med umiskjennelig ramsalt, humoristisk og folkelig rock ispedd vindskeiv country. Samtidig er det denne gang et litt mørkere og mer fandenivoldsk landskap som manes fram.

Senjahopen står støtt på egne sjøbein, men noen celebre gjester har det likevel blitt plass til: "Bråtebrann", en hektisk Ida Maria-duett om rotløshet, var første single fra albumet, mens Joddski hamrer løs med et kompromissløst og fengende vers på tittelkuttet. Brødrene Haugen fra Hellbillies setter dessuten sin umiskjennelige signatur på ut-av-skapet-sørstatsrockeren "Fønix".

Tracklist
01. Tåra, Pess Og Blod - med Joddski
02. Over Heia
03. Fønix - med Aslag Haugen
04. Bråtebrann - med Ida Maria
05. Fær Tell Senjahopen
06. Hold Mæ Våken
07. Netter
08. Carl Edward
09. Hjelpe Våren
10. Gamlingen
11. Bærre Gutta
12. Godnattsangen
Specifications
Item No. STAMP005
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Country
See All Of Senjahopen
    Loading
    Loading