This website uses cookies to enhance your experience.

Steinar Albrigtsen & Monika Nordli - Sjelevenn (CD)

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli har spilt flere hundre konserter sammen - turnéen "Dobbelt Norsk" ble til etter at de begge hadde utgitt sine første norskspråklige plater. De to artistene utfyller hverandre musikalsk, med musikalsk særpreg blandet med elegant instrumentering og ærlige låter.
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Steinar Albrigtsen og Monika Nordli har spilt flere hundre konserter sammen - turnéen "Dobbelt Norsk" ble til etter at de begge hadde utgitt sine første norskspråklige plater.


De to artistene utfyller hverandre musikalsk, med musikalsk særpreg blandet med elegant instrumentering og ærlige låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse. 31. august 2013 giftet musikerparet seg i Telemark.


 


Samarbeidet har resultert i mange nye låter fra de to som begge er velsignet med et stort låtskrivertalent. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og de treffer lytterne rett i hjertet. Sjelevenn er et norskspråklig album i singer-songwriter-tradisjonen - for de meste bestående av nyskrevne låter, men også med noen oversettelser.Sporliste


01. Sjelevenn
02. Medt i mellom
03. No
04. Kan du høyre meg?
05. Sterke krefter
06. Ein dag
07. I morra ska´ det bli en bedre dag
08. Heimefrå
09. Hver gang du går førrbi
10. Joni
11. Falleferdig flygel
12. Postludium Nr.1 i C-dur

Specifications
Item No. GRAM1487
Utgitt 2014
Format CD
Sjanger Rock, Country, Pop
    Loading
    Loading