This website uses cookies to enhance your experience.

Taylor Swift - Speak Now (CD)

Hun er fortsatt purung, men har allerede to storselgende knallalbum bak seg - to album som eksponerte kjærlighetslivet til en utrolig sterk og talentfull tenåringsjente, like mye karrierekvinne og håndverker (merk: hun skriver låtene selv) som popidol. "If you listen to my albums, it's like reading
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hun er fortsatt purung, men har allerede to storselgende knallalbum bak seg - to album som eksponerte kjærlighetslivet til en utrolig sterk og talentfull tenåringsjente, like mye karrierekvinne og håndverker (merk: hun skriver låtene selv) som popidol. "If you listen to my albums, it's like reading my diary", skal hun ha sagt - og det er all grunn til å tro henne.

Også på sitt tredje album vektlegger hun popen i countrypopen, som en førsteklasses Nashville-produksjon krysset med varme Los Angeles-fornemmelser - for eksempel i første single "Mine". Der Fearless var et konseptalbum om en tenårings romantiske forviklinger, er hver av låtene på Speak Now skrevet som en bekjennelse til én bestemt person. "Dear John" er i så måte det nådeløse høydepunktet på albumet, et direkte og brutalt ærlig oppgjør med en fyr som høyst sannsynlig er damemagneten John Mayer. Tekstlinjer som "Don't you think nineteen's too young/To be played/By your dark, twisted games" levner ikke den tolv år eldre beileren mye ære, men låta er et udiskutabelt mesterverk. Taylor Lautner har derimot all grunn til å være smigret: Twilight-eksen mottar nemlig en uforbeholden unnskyldning i form av nydelige "Back To December".

Blant de øvrige som får "sine" låter er Kanye West ("Innocent"), ondskapsfulle jenter (countrylåta "Mean", den kjappe rockeren "Better Than Revenge") og en fyr hun tilfeldigvis møtte i New York (romantiske "Enchanted"). Speak Now oppsummerer Swifts liv de to siste årene, på godt og vondt. Hun er melankolsk, forelska, ydmyk og hissig - men mest av alt en helstøpt, forbløffende åpenhjertig artist.

Tracklist
01. Mine
02. Sparks Fly
03. Back To December
04. Speak Now
05. Dear John
06. Mean
07. The Story Of Us
08. Never Grow Up
09. Enchanted
10. Better Than Revenge
11. Innocent
12. Haunted
13. Last Kiss
14. Long Live
Specifications
Item No. 2749395
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Country, Pop
Se alt av Taylor Swift
    Loading
    Loading