This website uses cookies to enhance your experience.

Anne Nørdsti - Er På Vei Til Sel (DVD)

Bli bedre kjent med Anne Nørdsti: Vinner av Spellemannsprisen 2007, samt Gullskoen 2008 og 2010! Dansefestivalen i Sel er den største av sitt slag i Norge, og hadde tiårsjubileum i 2011. I en serie på fem DVD-er følger vi de største norske dansebandene på vei til festivalen. Anne Nørdsti spiller
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bli bedre kjent med Anne Nørdsti: Vinner av Spellemannsprisen 2007, samt Gullskoen 2008 og 2010! Dansefestivalen i Sel er den største av sitt slag i Norge, og hadde tiårsjubileum i 2011. I en serie på fem DVD-er følger vi de største norske dansebandene på vei til festivalen.


Anne Nørdsti spiller glad og fengende dansemusikk som rykker i dansefoten på selv den mest stivbeinte! Like gjerne synger hun varme og følsomme ballader som går rett inn i hjerterota. Som den jordnære og naturlige gardsjenta fra Alvdal hun opprinnelig er, har hun en spesiell evne til å trekke publikum både fram til scenekanten og ut på dansegolvet, og lage skikkelig feststemning med sitt smittende engasjement. Anne byr på seg selv, og oppnår en kontakt med sitt publikum som svært få andre artister klarer å gjøre.
Specifications
Item No. 7983-31d4
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Danseband
    Loading
    Loading