This website uses cookies to enhance your experience.

Ausekarane - Farande Fant (CD)

Nytt festalbum fra de livlige Ausekarane! Ausekarane har dei siste åra vorte ei av Vestlandets mest populære grupper. I 2010 vart dei av Bergens Tidende sine lesarar kåra til Bergens Beste Sceneoppleving i konkurranse med artistar som Marit Voldsæter og oppsetjingar på Den Nasjonale Scene. Med
Price
kr 149,00 - kr 90,00 kr 59,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nytt festalbum fra de livlige Ausekarane!

Ausekarane har dei siste åra vorte ei av Vestlandets mest populære grupper. I 2010 vart dei av Bergens Tidende sine lesarar kåra til Bergens Beste Sceneoppleving i konkurranse med artistar som Marit Voldsæter og oppsetjingar på Den Nasjonale Scene.

Med plata "Spelar for Livet" og videoen til sången "Ausedansen" har Ausekarane verkeleg tatt steget opp i folks bevissthet. Ausekarane består av frontfigurane Tor Endresen og Bjørn Jensen, som saman med dei anerkjente musikarane Jan Arne Knutsen – gitar, Svein-Tore Hindenes – trekkspill og keyboard, Tore Mæhle – bass og Espen Vågstøl på trommer. I tillegg til show og moro er høg musikalsk kvalitet Ausekarane sitt kjenneteiken.

For tida er Ausekarane svært mykje brukt både på show, Events, festivalar og dansearrangement.

Hausten 2007 sto dei for første gang samla på scenen i Logen med musikk-kabareten ”Haraball i Naustet”, til stor begeistring frå publikum . Frå denne stund var det liten tvil om at dette bare var starten på en stor suksess. At sommar turneen trekker fleire for kvart år, og en kikk på konsertkalenderen bekrefetar dette.

Då dei starta var det musikken til Johannes Kleppevik gruppa tuftet sitt fundament på. Med kreative sjeler som Tor Endresen og Bjørn Jensen i spissen, utviklar gruppa og musikken seg til ein kvar tid. I dag består repertoaret meir av gruppas eige musikk, men fremdeles med ein sterk forankring i Johannes Kleppevik og kystkulturen forøvrig.

Tracklist
01. Farande Fant
02. Hordaland
03. Sjømann
04. Fedje
05. Steinestø
06. Reis Meg Opp
07. Ville Vesten
08. Nett No
09. Lubbesild
10. Havfrua Sitt Mareritt
11. Den Mjuke Handa
12. Glad Igjen
13. Siste Dansen
Specifications
Item No. GTACD8528
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Danseband
Se alt av Ausekarane
    Loading
    Loading