This website uses cookies to enhance your experience.

Ausekarane - Spelar For Livet (CD)

Kom deg ut på gulvet med "AUSEDANSEN"!! Ausekarane har dei siste åra vorte ei av Vestlandets mest populære grupper. I 2010 vart dei av Bergens Tidende sine lesarar kåra til Bergens Beste Sceneoppleving i konkurranse med artistar som Marit Voldsæter og oppsetjingar på Den Nasjonale Scene. Med plata
Price
kr 139,00 - kr 60,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kom deg ut på gulvet med "AUSEDANSEN"!!

Ausekarane har dei siste åra vorte ei av Vestlandets mest populære grupper. I 2010 vart dei av Bergens Tidende sine lesarar kåra til Bergens Beste Sceneoppleving i konkurranse med artistar som Marit Voldsæter og oppsetjingar på Den Nasjonale Scene.

Med plata "Spelar for Livet" og videoen til sången "Ausedansen" har Ausekarane verkeleg tatt steget opp i folks bevissthet. Ausekarane består av frontfigurane Tor Endresen og Bjørn Jensen, som saman med dei anerkjente musikarane Jan Arne Knutsen – gitar, Svein-Tore Hindenes – trekkspill og keyboard, Tore Mæhle – bass og Espen Vågstøl på trommer. I tillegg til show og moro er høg musikalsk kvalitet Ausekarane sitt kjenneteiken.

Då dei starta var det musikken til Johannes Kleppevik gruppa tuftet sitt fundament på. Med kreative sjeler som Tor Endresen og Bjørn Jensen i spissen, utviklar gruppa og musikken seg til ein kvar tid. I dag består repertoaret meir av gruppas eige musikk, men fremdeles med ein sterk forankring i Johannes Kleppevik og kystkulturen forøvrig.

Tracklist
01. Spelar for livet
02. Ausedansen
03. Sail Away
04. Om du var en segelbåt
05. Rå hai
06. Johannes
07. Haraball i naustet
08. Singel og sand
09. Ver glad i den nasen du har
10. Bakkasund
11. Meg og min gitar
12. Eg er på veg
13. Motorbåt og ein laurdagsdans
14. Kast loss
15. Eg har ein engel
16. Kom bli med meg på landet
Specifications
Item No. GTACD8495
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Danseband
Se alt av Ausekarane
    Loading
    Loading