This website uses cookies to enhance your experience.

Contrazt - På Vår Måte

Contrazt er et av Norges største og mest populære danseband. De har så langt solgt over 100.000 album, turnert land og strand i flere år og delt scene med store artister som Christer Sjøgren, Sven Ingvars og Lasse Stefanz. Med På Vår Måte har de laget en ren coverplate - men det er ikke en hvilken
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Contrazt er et av Norges største og mest populære danseband. De har så langt solgt over 100.000 album, turnert land og strand i flere år og delt scene med store artister som Christer Sjøgren, Sven Ingvars og Lasse Stefanz.


Med På Vår Måte har de laget en ren coverplate - men det er ikke en hvilken som helst coverplate. Låtene er hentet fra artister og band som har vært forbilder for Contrazt og som har formet dansebrandbransjen til hva den er i dag. Gruppa utfordrer seg selv ved å synge både på svensk og på nordnorsk dialekt, og de gjør det - som albumtittelen antyder - på sin måte. Så her er det kjent og kjært Contrazt-driv hele veien.


 


Blant låtene vi får høre er Kine Hellebusts vakre "Det hainnle om å leve" med Gro Anita på vokal, og Leif som synger Unit Fives udødelige "Vit at jeg elsker deg". Dessuten leverer de "Hippie Hege", "Nere på Söder" og mange flere godbiter.


 


Sporliste


01. Nere på Söder
02. Alltid på väg
03. I et fotoalbum
04. Kristina från Wilhelmina
05. Raka rör och ös til bäng
06. Det hainnle om å leve
07. Regnets rytme
08. Sån´t är livet
09. Vit at jeg elsker deg
10. Spar dina tårar
11. Höga berg djupa hav
12. Hippie Hege
13. Se på mig

Specifications
Item No. 5053105814121
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Danseband
    Loading
    Loading