This website uses cookies to enhance your experience.

Mona-Jill Band - Mitt Paradis (CD)

Bandet er startet av to erfarne musikere, Bjarte Haugen fra Olden og Maron Sandvik fra Moltustranda, begge to med lang fartstid fra blant annet Steinar Engelbrektson Band. Frontfigur og vokalist i bandet er Mona-Jill Knapp Forssen. Hun kommer fra Lycksele i Nord Sverige. Med seg på laget har bandet
Price
kr 139,00 - kr 30,58 kr 108,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bandet er startet av to erfarne musikere, Bjarte Haugen fra Olden og Maron Sandvik fra Moltustranda, begge to med lang fartstid fra blant annet Steinar Engelbrektson Band. Frontfigur og vokalist i bandet er Mona-Jill Knapp Forssen.

Hun kommer fra Lycksele i Nord Sverige. Med seg på laget har bandet flere internasjonalt kjente personer som har bidratt med låtmateriale, og som skal være med bandet på noen spillejobber fremover. Her kan nevnast blant anna Jakup Zachariassen fra Færøyane, som har jobbet med navn som Bellamy Brothers, Vince Gill, Brent Mason og Woody Wright. Så har de fått med seg en av verdens fremste steelgitarister, Mr. David Hartley fra England. Bandet har brukt et år til å finpusse låtene til den nye plata som har fått navnet Mitt Paradis.

Tracklist
01. Jag Tar Livet Som Det r
02. Här I Mitt Hjärta
03. Jag Trodde nglar Kunde Flyga
04. Stoppa Upp
05. Kommer Att Sakna Dig
06. Jag Längtar Hem
07. Här r Livet
08. Sånna Som Dig
09. lskling Kom Hem
10. Mitt Paradis
11. För Mig Finns Bara Du
12. Kvifor Gud Skapte Meg
Specifications
Item No. MJB1204
Utgitt 01.09.2014
Format CD
Sjanger Danseband
    Loading
    Loading