This website uses cookies to enhance your experience.

Picazzo - Blindvei

Picazzo ble dannet i 1992, og høstet stor suksess i mer enn 15 år før bandet tok en lengre pause. Nå er Picazzo tilbake, med hele originalbesetningen fra toppen av karrieren. Bandet nye album kommer 10 juni, og den første singelen «Blindvei» lanseres i april. Mange vil nok forbinde Picazzo med låter
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Picazzo ble dannet i 1992, og høstet stor suksess i mer enn 15 år før bandet tok en lengre pause.


Nå er Picazzo tilbake, med hele originalbesetningen fra toppen av karrieren. Bandet nye album kommer 10 juni, og den første singelen «Blindvei» lanseres i april. Mange vil nok forbinde Picazzo med låter som «Timeglass» og «Hvis morgendagen aldri kommer». Sistnevnte låt har nå passert 1 million avspillinger på både Spotify og YouTube. Picazzo kom som et friskt pust inn i bransjen, og i 1999 vant Picazzo Spellemannsprisen for sitt aller første album «Blanke ark». Bandet fikk også en nominasjon for sitt tredje album «Tusen dager til». I 2014 kom den syvende og foreløpig siste utgivelsen «De aller beste» som oppsummerte karrieren så langt.


 


Picazzo skriver sine egne tekster og melodier, og balanserer tidvis på grensene mot både pop og rock. Man merker at disse gutta har sterke røtter i 70- og 80- tallet. Sammen med den lett gjenkjennelige stemmen til vokalist Tommy Michaelsen, er dette med på å gi bandet et helt eget lydbilde og særpreg. Bandet har gjennom årene turnert over hele landet, og har opparbeidet seg et rykte for å være et av landets aller beste live-band, og trekker publikum i alle aldersgrupper.


 


Sporliste
01. Alt som jeg kan få
02. En lang lang vei
03. Skjebnens ironi
04. Blindvei
05. Hjemlengsel
06. Siste bussen hjem
07. Bare for deg
08. Kvinnen i mitt liv
09. Hva er det du har gjort
10. Flagget til topps

Specifications
Item No. SLCD1604
Utgitt 24.06.2016
Format CD
Sjanger Danseband
    Loading
    Loading