This website uses cookies to enhance your experience.

Rune Rudberg - Kindly Keep It Country (CD)

 Rune Rudberg er en av norsk country/dansebands største stjerner, uhøytidelige og folkelige og besitter en av sjangerens flotteste stemmer. Helt siden han slo igjennom med «Ut mot havet» i 1988 har han levert musikk som har truffet også utenfor kjernepublikumets nedslagsfelt. Med i overkant av 6000
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 Rune Rudberg er en av norsk country/dansebands største stjerner, uhøytidelige og folkelige og besitter en av sjangerens flotteste stemmer.


Helt siden han slo igjennom med «Ut mot havet» i 1988 har han levert musikk som har truffet også utenfor kjernepublikumets nedslagsfelt. Med i overkant av 6000 spillejobber rundt omkring i landet og et platesalg som har passert millionen har han lært å underholde sitt publikum.


 


Rune Rudberg nye soloalbum er et reinspikka engelskspråklig countryalbum, en sjanger han både behersker og er velbevandret i.«Kindly keep it country» er albumet han alltid har ønsket å lage med låter han har et spesielt forhold til. Han gjør blant annet  fine versjoner av låter fra Kris Kristofferson, Vince Gill, Rodney Crowell, Merle Haggard og Tom Paxton. Et mer nedstrippa album, som fortjener at publikum låner øre til. Innspilt og produsert i TB Hurricane Studio av Tore Blestrud og mikset i Sparkle Sound Studio.


 


Sporliste
01. Long line of love
02. Even cowgirls get the blues
03. Kindly keep it country
04. Shot full of love
05. What’ll do
06. The number
07. Running kind
08. When you leave that way (you can never go back)
09. If I could live my life all over again
10. High cotton
11. Here comes that rainbow again
12. Last thing on my mind
13. Help me make it through the night

Specifications
Item No. SLCD1602
Utgitt 10.06.2016
Format CD
Sjanger Country, Danseband
    Loading
    Loading