This website uses cookies to enhance your experience.

Oslo Gospel Choir - Salmeskatt (CD)

Det er ikke uten grunn at Oslo Gospel Choir fikk en posisjon som Norges mestselgende plateartist gjennom hele 90-tallet. Ved sin folkelige tilnærmingsmåte og stilimpulser fra moderne amerikansk gospelsang, skapte korets dirigent og grunnlegger Tore W Aas en sangstil som var til å sanse og forstå, og
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det er ikke uten grunn at Oslo Gospel Choir fikk en posisjon som Norges mestselgende plateartist gjennom hele 90-tallet.

Ved sin folkelige tilnærmingsmåte og stilimpulser fra moderne amerikansk gospelsang, skapte korets dirigent og grunnlegger Tore W Aas en sangstil som var til å sanse og forstå, og som gikk rett hjem hos bredden av det norske folk. Oslo Gospel Choir har blitt et formidlingsvåpen av kraftig kaliber. På den nye platen "Salmeskatt" bringer koret nære og sterke versjoner av noen av våre mektigste og høyest elskede salmer. De bruker popmusikkens språk, og opprettholder slik sitt ståsted som et populærmusikalsk kor, men ved sitt samarbeid med Iver Kleive (orgel og flygel) henter de inn den klassiske kirkemusikkens tyngde og fylde og bringer hele katedralen inn i stua. Tradisjonen tro har Oslo Gospel Choir med sine dyktige solister ikke latt sjansen gå fra seg til å lansere noen nye sanger:

Hele tre melodier av Tore W Aas urfremføres her,med nye tekster av Hans Olav Mørk og Erik Hillestad. I bandet spiller Iver Kleive (orgel og flygel), Gjermund Silseth (bass), Bengt Egil Hanssen (synth og flygel), Arnfinn Bergrabb og Carl Oluf Wennerberg (trommer), samt Eivind Aarseth og Bernt Rune Stray (gitarer)

Tracklist
01. Navnet Jesus
02. O Jesus du som fyller alt i alle
03. Å hvor salig å få vandre
04. Hellig, hellig, hellig
05. Mariavise
06. Noen må våke
07. Velt alle dine veie
08. Du ser deg tilbake
09. Deg være ære
10. Vær meg nær
11. Da Jesus satte sjelen fri
12. Som Herren ser sine barn
13. Som Gud vi lover deg
Specifications
Item No. FXCD2722
Utgitt 2003
Format CD
Sjanger Kor, Pop
    Loading
    Loading