This website uses cookies to enhance your experience.

Einherjer - Norrøne Spor - Digipack (CD)

Einherjer, pionerer innenfor Viking-metal, har holdt det gående i snart to tiår. Fire år etter deres Spellemann-nominerte mesterverk "Av Oss, For Oss" og to år etter "Dragons Of The North XX" er bandet 9.november tilbake med sitt niende album "Norrøne Spor". Bandet er inspirert mystikk og gamle
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Einherjer, pionerer innenfor Viking-metal, har holdt det gående i snart to tiår. Fire år etter deres Spellemann-nominerte mesterverk "Av Oss, For Oss" og to år etter "Dragons Of The North XX" er bandet 9.november tilbake med sitt niende album "Norrøne Spor".

Bandet er inspirert mystikk og gamle sagaer, sanger og dikt, av treskjæring og sverdsliping og vikingenes kompromissløse livsstil.

Einherjers hjemby Haugesund er også relevant, med vestlandskystens historie som utgangspunkt for vikingenes reiser ut på havet mot verden på den andre siden. Eventyrerne, pionerene, poetene og håndverkerne fra vikingtiden har inspirert Einherjer til å gå sin egen vei. "Vikingenes mot har inspirert oss til aldri å kompromittere Einherjers visjon: En visjon som er en unik, selvsikker, original og moderne tolkning av vår mektige nordiske arv".

Digipack med 16 sider booklet.

Tracklist
01.The Spirit Of A Thousand Years
02. Mine Våpen Mine ord
03.Fra Konge Te Narr
04.Kill the Flame
05.Mot Vest
06.Spre Vingene
07.The Blood Song
08.Døden Tar Ingen Fangar
09.Tapt Uskyld
10.Av Djupare Røtter
Specifications
Item No. INDIE209CD
Utgitt 09.11.2018
Format CD
Sjanger Metal
Se alt av Einherjer
    Loading
    Loading