This website uses cookies to enhance your experience.

Enslaved - Vertebrae (CD)

Album nummer ti, og dermed et aldri så lite jubileum for Haugesunds (eller skal vi si Bergens?) hardeste. Så hva er vel da mer naturlig enn å bevege seg i en ny retning? Etter de eksperimentelle og kritikerroste RUUN og ISA, har Enslaved denne gang latt seg inspirere av Pink Floyd. Ja, du hørte
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Album nummer ti, og dermed et aldri så lite jubileum for Haugesunds (eller skal vi si Bergens?) hardeste. Så hva er vel da mer naturlig enn å bevege seg i en ny retning?

Etter de eksperimentelle og kritikerroste RUUN og ISA, har Enslaved denne gang latt seg inspirere av Pink Floyd. Ja, du hørte riktig. Pretensiøst er det, men også vellykka. Det er faktisk ingen dårlig idé å blande rå black metal med progressive elementer som hinter til Opeth, ambient som hinter til Brian Eno og psykedelia og melankoli som hinter til Pink Floyd. Det er snarere en veldig god idé, en veldig god avantgarde idé. Enslaved har rett og slett laget et unikt album. Igjen, for man nesten si. De har tross alt allerede bevist at de bare blir bedre med åra.

Tracklist
01. Clouds
02. To The Coast
03. Ground
04. Vertebrae
05. New Dawn
06. Reflection
07. Center
08. The Watcher
Specifications
Item No. INDIE023CD
Utgitt 2008
Format CD
Sjanger Metal
Se alt av Enslaved
    Loading
    Loading