This website uses cookies to enhance your experience.

Keep Of Kalessin - Reptillian - Limited Edition (m/DVD)

Etter tredjeplass i den norske Melodi Grand Prix-finalen (låta "The Dragontower" er med her) har Keep Of Kalessin blitt kjent for et bredere lag av befolkningen, men Reptilian er ikke noe mindre hardtslående av den grunn. Snarere tvert imot. Bandets episke ekstremmetal kjennetegnes fortsatt av
Price
kr 109,00 - kr 23,98 kr 85,02
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter tredjeplass i den norske Melodi Grand Prix-finalen (låta "The Dragontower" er med her) har Keep Of Kalessin blitt kjent for et bredere lag av befolkningen, men Reptilian er ikke noe mindre hardtslående av den grunn.


Snarere tvert imot. Bandets episke ekstremmetal kjennetegnes fortsatt av infernalske rytmer, denne gang med tydeligere elementer av progrock og powermetal blandet inn i galskapen. Det overordnede inntrykket er aggressivt og brutalt, med riff egnet til å slå en i bakken, men bandet våger også å inkludere rolige partier med flotte gitarharmonier. Som hintet til i albumtittel og cover er fantasypreget mer markant enn tidligere - viktigst er det dog at Reptilian går rett i strupen med fokusert, variert og majestetisk metal.


Oppfølgeren til Kolossus fra 2008 ble også den innspilt i bandets eget studio i Trondheim, med Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Behemoth) som ansvarlig for miksen.


Denne utgaven inneholder en bonus-DVD med minidokumentar og eksklusive live-klipp-


 


 


Sporliste


 


DISK 1
01. Dragon Iconography
02. The Awakening
03. Judgement
04. The Dragontower
05. Leaving The Mortal Flesh
06. Dark As Moonless Night
07. The Divine Land
08. Reptilian Majesty


 DISK 2
01. DVD

Specifications
Item No. INDIE033CDL
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Metal
    Loading
    Loading