This website uses cookies to enhance your experience.

King - Coldest of Cold (CD)

Det australske black metal-bandet King er tilbake med sitt andre album, tre år etter debuten Reclaim the Darkness. Bandet sammenlignes ofte med navn som Immortal og Satyricon. Med albumet Coldest of Cold ser King inn i mørkets hjerte og leverer vill, kald og stemningsfull musikk på en emosjonell
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det australske black metal-bandet King er tilbake med sitt andre album, tre år etter debuten Reclaim the Darkness. Bandet sammenlignes ofte med navn som Immortal og Satyricon. Med albumet Coldest of Cold ser King inn i mørkets hjerte og leverer vill, kald og stemningsfull musikk på en emosjonell reise ned i den dystre avgrunnen.

Det første albumet Reclaim The Darkness ble hyllet som en imponerende og eksepsjonell debututgivelse, og fikk mengder av gode anmeldelser. King turnerte flittig i Australia og New Zealand med bl.a. Inguisition, Enslaved, Ruins og Paradise Lost, samt på egenhånd.

Med Coldest Of Cold har King laget et album som vil ta dem enda lenger. Coldest Of Cold er uten tvil et mørkere og mer aggressivt album en forgjengeren. Denne kongen er en tyrann med is i årene og byrden av en sårbar verden på skuldrene.

Tracklist:
01. Conquer
02. Mountains Call
03. Coldest of Cold
04. One More War
05. King
06. In the Light of the New Sun
07. Beyond the Exosphere
08. Star
09. Ways of the Forest
10. My Master My Sword My Fire
Specifications
Item No. INDIE244CD
Utgitt 22.11.2019
Format CD
Sjanger Black Metal
    Loading
    Loading