This website uses cookies to enhance your experience.

Kvelertak - Kvelertak (CD)

Kvelertak fra Stavanger leverer med sitt selvtitulerte album en av de soleklart mest etterlengtede norske debutene i 2010. Deres "necro 'n' roll" har fokus på låter like beinharde som de er catchy, med skamløs inspirasjon fra det som måtte passe av punk, hardrock og metal. Det er melodiøst og
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kvelertak fra Stavanger leverer med sitt selvtitulerte album en av de soleklart mest etterlengtede norske debutene i 2010. Deres "necro 'n' roll" har fokus på låter like beinharde som de er catchy, med skamløs inspirasjon fra det som måtte passe av punk, hardrock og metal.

Det er melodiøst og illsint, med tekster på norsk og samme energi som har gjort dem til store livefavoritter på både festivaler og klubbscener. Singlene "Ordsmedar av rang" og "Mjød" ga bandet både hyppig radiospilling og høye terningkast i forkant av albumslippet, og Kvelertak har av Asbjørn Slettemark blitt omtalt som intet mindre enn en "perfekt plate". Store ord, men på ingen måte for store.

Bandet har fått vokalhjelp av gjestene Hoest (Taake), Andreas Tylden (JR Ewing og Altaar), Ivar Nikolaisen (Silver) og Ryan McKenney (Trap Them), mens albumet er produsert av Converge-gitarist Kurt Ballou. John Baizley fra heltene i Baroness har levert coverillustrasjonen.

Tracklist
01. Ulvetid
02. Mjød
03. Fossegrim
04. Blodtørst
05. Offernatt
06. Sjøhyenar (Havets Herrer)
07. Sultans Of Satan
08. Nekroskop
09. Liktorn
10. Ordsmedar Av Rang
11. Utrydd Dei Svake
Specifications
Item No. INDIE049CD
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Metal
Se alt av Kvelertak
    Loading
    Loading