This website uses cookies to enhance your experience.

Nightwish - Dark Passion Play

Tarja Turunen er ute. Svenske Anette Olzon er inne. Ganske nøyaktig to år etter at Turunen fikk sparken er Nightwish klare med sin første utgivelse med en annen vokalist. Og med Olzon ombord låter de litt annerledes, med en tydeligere popsensibilitet og tilsynelatende mindre inspirert av opera.
Price
kr 249,00 - kr 54,78 kr 194,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tarja Turunen er ute. Svenske Anette Olzon er inne. Ganske nøyaktig to år etter at Turunen fikk sparken er Nightwish klare med sin første utgivelse med en annen vokalist.


Og med Olzon ombord låter de litt annerledes, med en tydeligere popsensibilitet og tilsynelatende mindre inspirert av opera. Dette kan høres i begge de første singlene, "Eva" og "Amaranth". Det sagt, det symfoniske metal-bandet er likevel seg selv likt. Hjernen i bandet, keyboardist Tuomas Holopainen, har skrevet alle tekstene og 11 av 13 melodier, og er også involvert i produksjonen av Dark Passion Play, det dyreste albumet i finsk musikkhistorie. Plenty med strykere og voldsomme kor, her er det ikke spart på noe som helst.Sporliste


01. The Poet And The Pendulum
02. Bye Bye Beautiful
03. Amaranth
04. Cadence Of Her Last Breath
05. Master Passion Greed
06. Eva
07. Sahara
08. Whoever Brings The Night
09. For The Heart I Once Had
10. The Islander
11. Last Of The Wilds
12. 7 Days To The Wolves
13. Meadows Of Heaven

Specifications
Item No. NB19232
Utgitt 2007
Format CD
Sjanger Metal
    Loading
    Loading