This website uses cookies to enhance your experience.

We - Tension & Release

Tension & Release er albumet som definerer alt WE står for. Her er deres tidsutypiske, kosmiske biker-rock, men samtidig bryter plata med bortimot all kategorisering og musikalske sjangerbarrierer. Den forvirrede og helt uventede maniske åpningen i "Lotus Rising (In The Emotional Minefields)"
Price
kr 99,00 - kr 21,78 kr 77,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tension & Release er albumet som definerer alt WE står for. Her er deres tidsutypiske, kosmiske biker-rock, men samtidig bryter plata med bortimot all kategorisering og musikalske sjangerbarrierer.


Den forvirrede og helt uventede maniske åpningen i "Lotus Rising (In The Emotional Minefields)" smeller til og feier en rett ned, men det er definitivt ikke der bandet befinner seg hele tiden. Vi er innom låter inspirert av Bowie og Berlin, av tysk krautrock, av Curtis Mayfield og Free - og låter som først og fremst maner til uhemmet festing, øldrikking og poging. Giganteposet "Freaks In The Street" avrunder Tension & Release, og oppsummerer en hard, halvpsykedelisk reise gjennom en annerledes rock 'n' roll-univers.Sporliste
01. Lotus Rising (In The Emotional Minefields)
02. Free Behind Bars
03. That´s Why (You´re So Fine)
04. For Love For Life
05. Popul Vuh
06. Appreciation
07. Hurdy Gurdy
08. Post Millenium Tension Blues
09. Thorns
10. No End
11. Freaks In The Street

Specifications
Item No. 7044176340099
Utgitt 2008
Format CD
Sjanger Hardrock
    Loading
    Loading