This website uses cookies to enhance your experience.

Lars Vaular - 1001 Hjem (CD)

Lars Vaulars kritikerroste femte album, 1001 Hjem, er en samling fortellinger som ytterligere befester den suverene statusen til den prisvinnende rapperen og låtskriveren. Blant sporene på skiva - som er fabelaktig, om det skulle være noen tvil - finner vi de gullkantede singlene "Nonsens" og "Gary
Price
kr 149,00 - kr 50,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lars Vaulars kritikerroste femte album, 1001 Hjem, er en samling fortellinger som ytterligere befester den suverene statusen til den prisvinnende rapperen og låtskriveren.


Blant sporene på skiva - som er fabelaktig, om det skulle være noen tvil - finner vi de gullkantede singlene "Nonsens" og "Gary Speed", sistnevnte en oppriktig og livsbejaende hyllest til den avdøde barndomshelten og Leeds-legenden.


 


Vaular bryter mer enn noen gang tidligere med forestillingen om rapmusikk bundet til en "jeg-form" som er identisk med utøveren, han nekter å forholde seg til påtvungne autentisitetskrav til fordel for noe annet - og også musikalsk går 1001 Hjem ut av de vante rammene for et norsk rapalbum. Den i utgangspunktet minimalistiske produksjonen tar stadig uventede retninger, enten det er i form av allsangrefrenger, ekspansive strykerarrangementer av Eivind Buene eller eksplosjoner av elektronisk klubbrytmikk.


 


1001 Hjem er hovedsaklig produsert av Vaulars mangeårige samarbeidspartner Thomas Eriksen, med bidrag Frode Kvinge Flatland fra kultbandet Ungdomskulen, Sigurd Lauritzen (Vaulars partner på fjorårets kritikerroste Autobarn-prosjekt), Tailors og den fremadstormende vestlandsprodusenten Drippin'.Sporliste
01. Intro
02. Offer
03. Denne byen er vår
04. Nonsens
05. Gary Speed
06. Trådene som gløder
07. Den første gangen va
08. Koking
09. 16 år
10. Blinde kvinners drøm
11. Ingenmannsland
12. Legender

Specifications
Item No. 3757965
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Hip Hop
    Loading
    Loading