This website uses cookies to enhance your experience.

Rihanna - Rated R Remixed (CD)

Etter et svært offentlig brudd (inkludert mishandling og påfølgende rettsak) med ekskjæresten Chris Brown, er Rihanna tilbake sterkere og med mer selvtillit enn da hun var en Good Girl Gone Bad. En av 2000-tallets absolutt hotteste popartister har blitt edgy, og ikke bare i klesveien; Rated R er,
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter et svært offentlig brudd (inkludert mishandling og påfølgende rettsak) med ekskjæresten Chris Brown, er Rihanna tilbake sterkere og med mer selvtillit enn da hun var en Good Girl Gone Bad.


En av 2000-tallets absolutt hotteste popartister har blitt edgy, og ikke bare i klesveien; Rated R er, som tittelen skulle tilsi, ikke redd for å fornærme. Braksuksessen hun hadde med Good Girl Gone Bad (2007) fortsetter også på hennes fjerde studioalbum, all den tid også denne utgivelsen er både fengende og dansbar.


 


Men den er også hakket mørkere og mer personlig, og med tekster som har mer substans - og som kombinert med det enorme hit-potensialet til denne jenta utgjør det reine dynamitten. "Stupid Love" er en av relativt få standard R&B-ballader på et album som domineres av tunge beats og seige basslinjer. "Mad House", "Rude Boy" og "Rockstar 101" er bare tre eksempler på denne "nye" RiRi som herjer på sterke Rated R - catchy som alltid, men langt tøffere i kjeften.


 


Som seg hør og bør en popstjerne av Rihannas kaliber, har hun også denne gang fått med seg kremen av produsenter og låtskrivere: The-Dream, Ne-Yo, Christopher "Tricky" Stewart, Ryan Tedder og Stargate-gutta er alle navn som burde gi enhver tilhenger av monstrøs dansepop vann i munnen. I tillegg gjester folk som Young Jeezy, Slash og will.i.am. Rated R inneholder bl.a. singlene "Russian Roulette" og "Hard".


 


Sporliste
01. Mad House (Chew Fu Straight Jacket Fix)
02. Russian Roulette (Chew Fu Black Russian Fix)
03. ROCKSTAR 101 (Chew Fu Teachers Pet Fix)
04. Wait Your Turn (Chew Fu Can´t Wait No More Fix)
05. Photographs feat. will.i.am (Chew Fu 35mm Fix)
06. Rude Boy (Chew Fu Bumbaclot Fix)
07. Hard feat. Jeezy (Chew Fu Granite Fix)
08. G4L (Chew Fu Guns In The Air Fix)
09. Fire Bomb (Chew Fu Molotov Fix)
10. Stupid In Love (Chew Fu Small Room Fix)

Specifications
Item No. 2740177
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger R&B
Se alt av Rihanna
    Loading
    Loading