This website uses cookies to enhance your experience.

Nadja Bertelli Band - Mystery Unsolved

Nadja Bertelli er en norsk låtskriver, pianist og sanger. Trondhjemsjenta skriver låter som kan defineres som popjazz, og Nadja Bertelli Band er dannet og bygd opp rundt henne som soloartist. Bandet ga i 2010 ut en EP i form av tre låter, under tittelen «Yesterday?s Dreams», og gir høsten 2014 ut
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nadja Bertelli er en norsk låtskriver, pianist og sanger. Trondhjemsjenta skriver låter som kan defineres som popjazz, og Nadja Bertelli Band er dannet og bygd opp rundt henne som soloartist.


Bandet ga i 2010 ut en EP i form av tre låter, under tittelen «Yesterday?s Dreams», og gir høsten 2014 ut plata «Mystery Unsolved» som inneholder ni sterke låter som befinner seg i krysningspunktet mellom jazz og pop. Musikken er pianobasert, har tydelige melodier og catchy refreng. Låtene har en ganske stram form med standard poplåtstruktur, og assosierer i uttrykk både til amerikansk singer/songwriter tradisjon, og til standard jazz. Lydbildet preges av dets gjennomsiktige besetning; vokal, piano, tenorsaxofon, kontrabass og trommesett, som gir musikken et ekte og organisk preg.


 


Sporliste:01. Strangers     
02. Mystery Unsolved     
03. This Love     
04. Boyfriend     
05. Moments In Time     
06. Some People     
07. Dreams     
08. Narcissus     
09. Changing

Specifications
Item No. TEDA1402
Utgitt 05.12.2014
Format CD
Sjanger Jazz/Pop
Antall disker 1
    Loading
    Loading