This website uses cookies to enhance your experience.

Randi Tytingvåg - Red

Stavangerartisten Randi Tytingvågs tredjealbum Red er en ren nytelse å høre på. De to foregående, Heavenly Attack (2004) og Let Go (2006), viste at hun hadde noe spennende på gang. Således er Red bekreftelsen vi har ventet på. Musikken hennes har utviklet seg harmonisk og stilsikkert innenfor de
Price
kr 179,00 - kr 100,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stavangerartisten Randi Tytingvågs tredjealbum Red er en ren nytelse å høre på. De to foregående, Heavenly Attack (2004) og Let Go (2006), viste at hun hadde noe spennende på gang. Således er Red bekreftelsen vi har ventet på.


Musikken hennes har utviklet seg harmonisk og stilsikkert innenfor de rammene vi har blitt kjent med fra den kanten. Randi Tytingvåg har full kontroll på de vokale virkemidler, og synger med både varme, tilstedeværelse og stor autoritet. Som tidligere er musikken farget av en sveisen genreblanding, en velfundert miks av jazz, kabaret og gospel.


 


Fortsatt har hun med seg grunnstammen i bandet sitt: pianisten Anders Aarum, Espen Alfred Leite på akkordion, bassist Jens Fossum og Svante Henryson på cello, men besetningen er i tillegg noe utvidet. Tytingvåg står selv for all musikk og tekst, med unntak av "Queen & King" og "My Heart Belongs To Daddy". Førstnevnte i samarbeid med Anders Aarum og sistnevnte en av Cole Porters evige klassikere.


 Sporliste
01. Red Or Dead
02. Quiet Noise
03. My Heart Belongs To Daddy
04. Queen & King
05. Why
06. Mr. Barn
07. Song For Alice
08. Cohesion
09. Big In China
10. How Can You Know?
11. A Trip To The Moon

Specifications
Item No. OZ026
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Jazz
    Loading
    Loading