This website uses cookies to enhance your experience.

Trond Haugmark - My Reverie

Debutplaten til vokalist Trond Haugmark inneholder både coverlåter, som spenner fra 1930 - talls jazz til nyskrevne poplåter, og er en plate som beveger seg i et variert musikalsk landskap. Tittelen My Reverie, gjenspeiler en dagdrømmen som ble til virkelighet. Platen er produsert av Tony Waade ved
Price
kr 139,00 - kr 30,58 kr 108,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Debutplaten til vokalist Trond Haugmark inneholder både coverlåter, som spenner fra 1930 - talls jazz til nyskrevne poplåter, og er en plate som beveger seg i et variert musikalsk landskap.
Tittelen My Reverie, gjenspeiler en dagdrømmen som ble til virkelighet. Platen er produsert av Tony Waade ved Lydhagen studio as og Staffan William-Olsson. Sistnevnte har også arrangert låtmaterialet og spiller gitar på platen. Waade har bidratt som låtskriver og tekstforfatter, det samme har Yngve Kvistad og Einar Torbjørnsen.


 


Musikerne er noen av Norges fremste og mest erfarne; Staffan William-Olsson på gitar, Erik Smith på trommer, Tom Erik Antonsen på bass og Jens Andreas Kleiven på flygel. Miksen er gjort av Waade og William-Olsson, og platen er mastret av Joe Palmaccio.


 


Sporliste


01. Stardust
02. The Way You Look Tonight
03. Misty
04. Bésame Mucho
05. Our Love is Here to Stay
06. Louisa
07. Somewhere
08. Home to Rome
09. My Favorite Things
10. Bossa Girl
11. What If
12. Mystery in Blue

Specifications
Item No. NOE1ILH2015-01
Utgitt 08.05.2015
Format CD
Sjanger Jazz/Pop
    Loading
    Loading