This website uses cookies to enhance your experience.

Åsne Valland Nordli & Kristin Skaare - Lille Messias (CD)

Åsne Valland Nordli er et naturtalent som tidlig begynte å synge folketoner hjemme i Norheimsund i Hardanger, og som bare 15 år gammel selv begynte å undervise andre i sang ved Ole Bull Akademiet i Voss. Et drøyt tiår etter at hun utga perlen Julekvad (KKV) vil hun igjen feire musikalsk fødeselsfest
Price
kr 169,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Åsne Valland Nordli er et naturtalent som tidlig begynte å synge folketoner hjemme i Norheimsund i Hardanger, og som bare 15 år gammel selv begynte å undervise andre i sang ved Ole Bull Akademiet i Voss.

Et drøyt tiår etter at hun utga perlen Julekvad (KKV) vil hun igjen feire musikalsk fødeselsfest for lille Messias, og denne gangen sammen med Kristin Skaare på flygel. Skaare var landets første kvinnelige jazz-pianostudent, utdannet ved UiO hvor hun siden har undervist i gehørspill. På 1990-tallet var hun fast medlem i både Kari Bremnes- og Susanne Lundeng Band, og deretter kom soloalbumet Amoraroma (KKV). Med to ypperlige formidlere av hjertets språk i samhandling med Audun Strypes unike lyddesign, er "Lille Messias" blitt en juleplate til utfordrende ettertanke - på vandring mot krybben hen.

Tracklist
01. Vert Ljos
02. Himlen I Min Famn
03. O. Helga Natt
04. Josef Och Maria
05. Nalt-Ii-Cerul Si Adanc
06. Lille Messias
07. Joleklokker Over Jorda
08. Nu Vandrer Fra Hver En Verden Krog
09. Nu Tändes Tusen Juleljus
10. Det Hev Ei Rose Sprunge
Specifications
Item No. VCD400
Utgitt 2005
Format CD
Sjanger Klassisk
    Loading
    Loading