This website uses cookies to enhance your experience.

Beate S. Lech & SKRUK - Høgtidsrom (CD)

Beate Lech, kjent fra gruppa Beady Belle, er en meget bevisst, søkende og åpen vokalist. Nå har hun gitt seg i kast med å sprenge rammene for tradisjonell julemusikk - å presentere høytidens repertoar i et friere løp. Sammen med koret SKRUK og dirigent Per Oddvar Hildre bringer hun juleplata
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Beate Lech, kjent fra gruppa Beady Belle, er en meget bevisst, søkende og åpen vokalist. Nå har hun gitt seg i kast med å sprenge rammene for tradisjonell julemusikk - å presentere høytidens repertoar i et friere løp.

Sammen med koret SKRUK og dirigent Per Oddvar Hildre bringer hun juleplata Høgtidsrom til torgs. Her er kjente julesanger som "Stille natt", "Det hev ei rose sprunge", "Å Betlehem du vesle by", "Eit barn er født i Betlehem", "Folkefrelsar til oss kom", "Her kjem me Jesus, dine små" og "Mitt hjerte alltid vanker". I tillegg har Lech selv oversatt eller gjendiktet en rekke mer ukjente sanger, som "I stjernene det står" ("I Saw Three Ships"), "Josef "("What Child Is This/Greensleves") og "Ei voggesong i natta" ("A Cradle In Bethlehem"). En sang skrevet av Beates mormor har også fått plass; "Guddoms kjærleik".

Samtlige arrangementer er skrevet av Beate Lech selv. Sammen med en jazztrio bestående av Andreas Bye på trommer, Andreas Ulvo på tangenter og Marius Reksjø på bass, bringer Lech og SKRUK et bredere publikum inn i musikalske rom de kanskje ikke hadde tenkt å oppsøke, men som et kjent stoff hjelper dem inn i.

Vokalist og kor veksler på å ha den tekstbærende solistrollen, og bandets nærvær med Andreas Ulvos frie improvisasjoner på tangenter og Beates egne frie passasjer bidrar til å skape et lydbilde som er både uvant og forfriskende for en norsk juleplate. Platen er innspilt i Kulturkirken Jakob (komp og solist) og Tøyenkirken (kor) av Martin Abrahamsen med Erik Hillestad og Beate Lech som produsenter.

Tracklist
01. Mitt hjarte alltid vankar
02. Å Betlehem du vesle by
03. Her kjem me Jesus/Stille natt
04. Det hev ei rose sprunge
05. I stjernene det står
06. Josef
07. Eit barn er født i Betlehem
08. Guddomskjærleik
09. Folkefrelsar til oss kom
Specifications
Item No. FXCD408
Utgitt 2014
Format CD
Sjanger Jazz, Kor
    Loading
    Loading