This website uses cookies to enhance your experience.

G. Wendy Wiger - My Christmas (CD)

G. Wendy Wigers særegne stemme ble oppdaget i gymnastiden og hun signerte platekontrakt med Arne Bendiksen på 70-tallet. Hun opptrådte blant annet på Hylands Hörna og deltok i flere internasjonale musikkfestivaler i Europa. Nå gir hun ut My Christmas, en samling julelåter som løftes fram til nytt
Price
kr 139,00 - kr 30,58 kr 108,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
G. Wendy Wigers særegne stemme ble oppdaget i gymnastiden og hun signerte platekontrakt med Arne Bendiksen på 70-tallet. Hun opptrådte blant annet på Hylands Hörna og deltok i flere internasjonale musikkfestivaler i Europa. Nå gir hun ut My Christmas, en samling julelåter som løftes fram til nytt liv.

My Christmas inneholder velkjente engelske og amerikanske julesanger i tillegg til Schuberts "Ave Maria" på latin. Albumet er arrangert og produsert av Pete Knutsen i Rainbow Studios i Oslo med særdeles rutinerte musikere og korister. I tillegg har gode venner bidratt med sine høyt kvalifiserte musikalske evner - særlig fremheves Amund Enger med "Little Town of Bethlehem" og Helge Iberg med "O Holy Night".

Sporliste
01. Ave Maria
02. Oh Come All Ye Faithful
03. Away In A Manger
04. Hark, The Herald Angels Sing
05. It Came Upon A Midnight Clear
06. Joy To The World
07. The First Noel
08. Mary´s Boy Child
09. Silver Bells
10. Oh Little Town of Bethlehem
11. What Child Is This?
12. Holy Night
Specifications
Item No. GWW01-2013
Utgitt 15.11.2013
Format CD
Sjanger Pop
Antall disker 1
    Loading
    Loading