This website uses cookies to enhance your experience.

Roy Lønhøiden & Elin Moen Rusten - Født I En Stall (CD)

Roy Lønhøiden & Elin Moen Rusten "Født i en stall". Et nakent og nært julealbum. Et akustisk julealbum med inspirasjon hentet både fra amerikansk old-time mountain music og norsk folkemusikk. Låtmaterialet er satt sammen av egenskrevne sanger på norsk, gjendiktninger fra amerikansk og svensk
Price
kr 179,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Roy Lønhøiden & Elin Moen Rusten "Født i en stall". Et nakent og nært julealbum. Et akustisk julealbum med inspirasjon hentet både fra amerikansk old-time mountain music og norsk folkemusikk.

Låtmaterialet er satt sammen av egenskrevne sanger på norsk, gjendiktninger fra amerikansk og svensk fortellertradisjon, samt et par tradisjonelle julesanger. Roy og Elin har jobbet sammen i flere faser og ulike sammenhenger. Siden 2008 har de samarbeidet mye både i studio og på scene.Begge har de noe på hjertet de vil formidle om høytiden som alle har et forhold til, på godt eller vondt, de formidler tekst og musikk på en måte som gjør at publikum får en musikalsk opplevelse i vår egen kulturarv.

Begge har de egne opplevelser om hvordan jula kan være også i «verdens beste land». Roy har tilbrakt mange julekvelder i alternativ julefeiring hos frelsesarmeen på Kongsvinger. Julekvelder bestående av alt fra å servere julemat og kaffe til å ta frem gitaren å synge. Disse erfaringene gjenspeiles i sangformidling, også om julens evangelium, sårheten og gleden.

Innspillingen vil foregå i My Town Studio, Vestfossen med musikere bestående av: Olav Torgeir Kopsland: gitarer/pedal steel/mandolin/banjo. Jørun Bøgeberg: bass. Eivind Kløverød: trommer/pekusjon, og gjestemusiker Gene Elders: fiolin.

Tracklist
01. En stjerne fra en annen tid
02. Jeg går mot den stranden
03. Fattige var de som først fikk se
04. Jul hos frelsesarmeen
05. En krybbe var vuggen
06. Farvel
07. Mitt hjerte alltid vanker
08. Ingenmannsland
09. En vandrers bønn
10. Som sommerfugl i vind
11. Her kommer dine arme små
12. Det er mørkest like før det gryr
Specifications
Item No. GRAM16117
Utgitt 18.11.2016
Format CD
Sjanger Country
    Loading
    Loading