This website uses cookies to enhance your experience.

Oslo Fagottkor - God Jul Og Fagott Nyttår (CD)

Oslo fagottkor har dratt tusenvis av publikummere til sine sommer- og julekonserter siden 2004. Jula 2013 blir fagottenes romjulsdrøm virkelighet med juleplata God Jul Og Fagott Nyttår. Albumet er en samling av Fagottkorets største julehits, framført i kjent stil med humor, innstendighet og passe
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Oslo fagottkor har dratt tusenvis av publikummere til sine sommer- og julekonserter siden 2004. Jula 2013 blir fagottenes romjulsdrøm virkelighet med juleplata God Jul Og Fagott Nyttår.

Albumet er en samling av Fagottkorets største julehits, framført i kjent stil med humor, innstendighet og passe stort orkester. Men det er ikke bare tant og fjas: Vakre verker som "Glade jul" og "Mitt hjerte alltid vanker" framføres i dypeste alvor, men samtidig i særegne arrangementer som nok er ukjente for mange. Særegen må også låta "Jorden rundt om en enebærbusk" kalles, der fagottene reiser verden rundt for å feire lokal jul i et arrangement av Torbjørn Dyrud og Stian Carstensen. Barbra Streisands versjon av "Jingle Bells" er gjort til korets egen, og jammen har ikke Crystal Carrington også fått plass på plata.

Sammen med albumet får lytterne oppskriften på hvordan de kan lage sin egen homojul. Det tror Fagottene at folk vil sette pris på, selv om det er noe krevende. Du trenger blant annet to tonn glitter og et halvt dusin østrogenfylte musikere. Til gjengjeld trengs bare en knivsodd sensur.

Tracklist
01. Introitus
02. Carol Of The Bells
03. Glade Jul
04. Jingle Bells
05. Julen r Här
06. Mitt Hjerte Alltid Vanker
07. Jorden Rundt Om En Enebærbusk
08. Sankta Lucia
09. Have Yourself A Merry Little Christmas
10. Vinter Og Sne
11. Askepottpurri
12. Sleigh Ride
13. Det Hev Ei Rose Sprunge
14. The Little Drummer Boy
Specifications
Item No. GRCD4443
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading