This website uses cookies to enhance your experience.

Oslo Gospel Choir med Prinsesse Martha & Sigvart Dagsland - Det Skjedde i De Dager (CD)

Kombinasjonen Sigvart Dagsland og Oslo Gospel Choir er like selvsagt som den er ny. Den uttrykkskraften og varmen som bor i Norges største mannlige stemme sammen med fylden og trøkket i gospelkoret, landets mestselgende artist gjennom nittitallet, kan ikke annet enn skape forventninger om at vi her
Price
kr 149,00 - kr 70,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kombinasjonen Sigvart Dagsland og Oslo Gospel Choir er like selvsagt som den er ny. Den uttrykkskraften og varmen som bor i Norges største mannlige stemme sammen med fylden og trøkket i gospelkoret, landets mestselgende artist gjennom nittitallet, kan ikke annet enn skape forventninger om at vi her står overfor en juleplate av et helt usedvanlig format.

Når så Prinsesse Märtha Louise topper det hele med sin helt personlige og umiddelbare tolkning av jule-evangeliet, har vi en utgivelse som nok de færreste vil unnlate å forholde seg til denne julen. For det meste inneholder platen helt nye versjoner av velkjente julesanger som "Stille natt", "O helga natt" (denne gang oversatt til norsk av Ole Paus: "Hellige natt"), "Mitt hjerte alltid vanker" (forsynt med en nydelig trompetsolo av Ole Edvard Antonsen) og Gospelkorets store slager "En stjerne skinner i natt" (nå i ny utgave med Prinsessen som solist).

Men det har også blitt plass til to helt nye julesanger, en med melodi av korets dirigent, Tore Aas og en av Sigvart Dagsland, begge med tekster av Erik Hillestad.

Tracklist
01. Stille natt
02. Nå tennes tusen julelys
03. Hellige natt
04. Juleevangeliet
05. Kling no klokka
06. Marias fang
07. Mitt hjerte alltid vanker
08. Gå mot Betlehem
09. Det hev ei rose sprunge
10. En stjerne skinner i natt
11. Deilig er jorden
Specifications
Item No. FXCD259
Utgitt 2007
Format CD
Sjanger Pop, Kor
    Loading
    Loading