This website uses cookies to enhance your experience.

Sissel Kyrkjebø & Odd Nordstoga - Strålande Jul (CD)

To av Norges i særklasse mest kjente og folkekjære artister har med Strålande Jul gått sammen om et høytidsprosjekt som innbyr til høye forventninger. Dette er nemlig julemusikk i original utgave, med en god blanding av gamle klassikere og nyskrevne julesanger (komponert av Nordstoga, blant dem en
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
To av Norges i særklasse mest kjente og folkekjære artister har med Strålande Jul gått sammen om et høytidsprosjekt som innbyr til høye forventninger. Dette er nemlig julemusikk i original utgave, med en god blanding av gamle klassikere og nyskrevne julesanger (komponert av Nordstoga, blant dem en Elias Blix-tekst som har fått ny melodi).

Noe av hensikten var å styre unna de aller mest kjente julelåtene, og heller gi lytterne muligheten til å oppdage noen andre, litt mindre kjente - men ikke mindre vakre sanger. Her er norske, svenske og danske julesanger, religiøse folketoner og en irsk sang som er oversatt til norsk, alle ujålete framført av to stemmer som kler hverandre overraskende godt. Med kassegitar, piano og strykere blant instrumenteringen har Strålande Jul blitt et utrolig sjarmerende og variert - men samtidig høytidsstemt - album som hele tiden lar den gode melodien stå i sentrum. Er det å ta munnen for full å utrope dette til 2009s beste norske duettplate? Vi tror nok ikke det.

Som alle vellykkede samarbeid var også dette et resultat av gjensidig beundring, og kom i gang etter at Sissel hørte demoinnspillingene Odd hadde gjort av to julesanger. Repertoaret er plukket ut i samarbeid med produsent Bjørn Nessjø, og albumet ble spilt inn i svenske Atlantis Studio og i Nidaros i Trondheim.

Trackliste
01. Upp gledjest alle, gledjest no
02. Den fagraste rosa
03. Jul, jul, strålande jul
04. Det lyser i stille grender
05. Jag vill alltid följa dig
06. I en steingrå vinter
07. Jul i Svingen
08. Velkommen igen
09. Maria hun er en jomfru ren
10. Mot den nya världen
11. No høyr, de gode folk
Specifications
Item No. 2721163
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Odd Nordstoga
    Loading
    Loading