This website uses cookies to enhance your experience.

Koret På Botsen & Henning Kvitnes - Bortkomne Julestjerner (CD)

Bortkomne Julestjerner er resultatet av et helt spesielt samarbeid mellom Henning Kvitnes og Koret på Botsen, bestående av innsatte på Botsfengselet i Oslo. Målet med prosjektet er å gi et annerledes, glitterfritt uttrykk for julebudskapet, og å vise hvilken relevans historien om barnet i krybben
Price
kr 139,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bortkomne Julestjerner er resultatet av et helt spesielt samarbeid mellom Henning Kvitnes og Koret på Botsen, bestående av innsatte på Botsfengselet i Oslo.

Målet med prosjektet er å gi et annerledes, glitterfritt uttrykk for julebudskapet, og å vise hvilken relevans historien om barnet i krybben har for alle - uansett livssituasjon. Samtidig er det viktig for deltakerne å vise at det finnes sterke ressurser i norske fengsler, mennesker med samme lengsler, drømmer, håp og tro som hvem som helst av oss andre.

Koret dirigeres av Charlotte Fongen. Bandet de har i ryggen, satt sammen spesielt for denne anledningen, består av Larry Campbell (gitarer, mandolin og fele), Brady Blade (trommer), Jørun Bøgeberg (bass) og Bebe Risenfors (trekkspill, sax, piano og trøorgel). Dette er garvede musikere som ellers spiller for blant andre Bob Dylan (Campbell), Emmylou Harris (Blade) og Tom Waits (Risenfors).

Tracklist
01. Stille natt
02. Harde tider
03. Deilig er den himmel blå
04. Mary´s Boy Child
05. Her kommer dine arme små
06. Peace Call
07. Mitt hjerte alltid vanker
08. Veien som går inn til Betlehem
09. Jeg er så glad hver julekveld
10. Det lyser i stille grender
11. Det hev ei rose sprunge
12. Deilig er jorden
Specifications
Item No. FXCD3652
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Henning Kvitnes
    Loading
    Loading