This website uses cookies to enhance your experience.

Frode Ljones - Julestemning (CD)

Frode Ljones har holdt på med musikk i 15 år og har vært med på flere utgivelser, men Julestemning er faktisk hans første soloalbum. Etter en samtale med Christian Ingebrigtsen og noen uker med ideutveksling, ble Christian interessert i å bidra. Han fikk med seg Bjørn Erik Pedersen som
Price
kr 179,00 - kr 130,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Frode Ljones har holdt på med musikk i 15 år og har vært med på flere utgivelser, men Julestemning er faktisk hans første soloalbum. Etter en samtale med Christian Ingebrigtsen og noen uker med ideutveksling, ble Christian interessert i å bidra. Han fikk med seg Bjørn Erik Pedersen som med-produsent, og sammen samlet de noen av Norges beste musikere med Bernt Rune Stray på gitar, Jonny Sjo på bass, Eirik Berge på tangenter og Rolf Wam Fjell på trommer.

Julestemning blander den klassiske julesjangeren og et mer poporientert lydbilde. Albumet åpner med nyskrevne "Englesang", mens "Det lyser i stille grender" og Ole Paus' nydelige oversettelse av "O Holy Night" er nære, ekte og sarte duetter som får frem særpreget i stemmene og det vakre i tekstene. "Alt jeg ønsker meg til jul" er Frodes oversettelse av "Grown Up Christmas List", en sterk appell om å benytte julen til å verdsette gleden av å gi og det vakre juleønsket om fred. Ellers kommer flere tradisjonelle låter (i litt ny innpakning) som perler på snor, før albumet avsluttes med den eneste sangen på engelsk, "The Greatest Story Never Told".


Tracklist

Englesang
En Krybbe Var Vuggen
Julestemning
Det Lyser I Stille Grender
Hellige Natt
Hør Den Englesang Så Skjønn
Alt Jeg Ønsker Meg Til Jul
Himmelen Kysset Vår Jord
Å Kom Nå Med Lovsang
The Greatest Story Told
Specifications
Item No. 5707235050132
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading