This website uses cookies to enhance your experience.

Pust - Julero (CD)

På albumet Julero inviterer vokalgruppa Pust oss inn i en fredfull og harmonisk verden av idyll og ettertenksomhet, hvor et svakt anstrøk av en leken uro kribler under de lekre arrangementene. Hver lyd som kan oppfattes i denne produksjonen er frembrakt av den menneskelige stemme. Resultatet er
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På albumet Julero inviterer vokalgruppa Pust oss inn i en fredfull og harmonisk verden av idyll og ettertenksomhet, hvor et svakt anstrøk av en leken uro kribler under de lekre arrangementene.

Hver lyd som kan oppfattes i denne produksjonen er frembrakt av den menneskelige stemme. Resultatet er rent, frydefullt og avslappet, mens de seks sangernes ulike personligheter trer tydelig fram - spesielt i solopartiene. Blant de kjente juleslagerne på albumet finner vi "Stille natt", "Et barn er født i Betlehem", "Deilig er jorden", "Nordnorsk julesalme" av Trygve Hoff og "Romjulsdrøm" av Alf Prøysen. Enkelte av de nyskrevne sangene, som "I et lite hus" og "Mens byen gleder seg", har møtet mellom julens tradisjonelle idyll og det moderne, urbane liv som tema.

Pust består av Anne Hilde Grøv (sopran), Jorunn Lovise Husan (mezzo), Elisabeth Anvik (alt) Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass). De fleste arrangementene er skapt av gruppas egne medlemmer. De står også selv bak flere av de nye sangene som forsyner det ellers meget velkjente julerepertoaret, levert med både høytidelig alvor og glimt i øyet.

Tracklist
01. Deilig er jorden
02. Et barn er født i Betlehem
03. Vidder
04. Kling no klokka
05. Jeg synger julekvad
06. Romjulsdrøm
07. O helga natt
08. Nordnorsk julesalme
09. I et lite hus
10. Mitt hjerte alltid vanker
11. Hverdagssorgene, glem dem alle
12. Mens byen gleder seg
13. Sæle jolekveld
14. Himlens nåde
15. Stille natt
Specifications
Item No. FXCD374
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading