This website uses cookies to enhance your experience.

Hans Rotmo - Vårres Jul 2 (CD)

Da Vårres Jul ble utgitt i 1980, opprørte den kristenfolket og floppet på salgslistene. Men 30 år senere er historien en ganske annen - albumet har blitt en selvfølgelig del av julefeiringen i mange norske hjem, uavhengig av religion (eller mangel på sådan), og Hans Rotmo har gått fra ateistisk
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Da Vårres Jul ble utgitt i 1980, opprørte den kristenfolket og floppet på salgslistene.

Men 30 år senere er historien en ganske annen - albumet har blitt en selvfølgelig del av julefeiringen i mange norske hjem, uavhengig av religion (eller mangel på sådan), og Hans Rotmo har gått fra ateistisk provokatør til … vel, ateistisk allemannseie. Da tiden kom for å spille inn albumet på nytt, endte Rotmo opp med så mye nytt materiale at det var like greit å gi ut en oppfølger. Og godt var det.

Med Vårres Jul 2 fortsetter Rotmo, også kjent fra Vømmøl Spellemannslag og som Ola Uteligger, å pirke borti kristendommens og handelsstandens grep om høytiden. Her er Jesusbarnet Arne Bjarne, jul i cyberspace, utagerende julefesting, ildere og silikonpupper, med klassisk Rotmo-vidd i moderne 2010-versjon. Bandet han har med seg på Vårres Jul 2 er det samme som spilte på originalalbumet: Henning Sommerro (orgel og trekkspill), Gunnar Andreas Berg (gitar og dobro), Kai Biermann (trommer) og Bjarne Bårdstu (bass).

Tracklist
01. Jul i barnehagen
02. Giddaløs jul
03. Jul i butikken
04. Litjpia og julenissen
05. Min første julefest
06. Ølbrygginga
07. Julgavan uti bila
08. Når du går forbi
09. Før julnissen kjem
10. Julaften med ilder
11. Rocka jul
12. Vårres jul 2
13. Vårres jul (1980) (Bonusspor)
Specifications
Item No. 2752577
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Viser
Se alt av Hans Rotmo
    Loading
    Loading